Látogass el következő Workshopunkra!


„Ha valaki egyedül álmodik, az csak egy álom. Ha sokan álmodnak együtt, az egy új valóság kezdete.”


Hundertwasser

Mi is a punch needle?

A punch needle egy különleges kézműves technika képek, faliszőnyegek, párnák, szövetek, szőnyegek elkészítéséhez.
Maga a technika egy kézi szőnyegkészítési technika mely az Egyesült Államokból származik.
Ma újra reneszánszát éli Amy Oxfordnak köszönhetően, aki kifejlesztett egy kényelmes, könnyen használható punch needle-t, vagy magyarosabb néven: hímzőtűt.

Gyere el egy workshopra vagy egyéni órára, ha:

 • érdekel a punch needle technika, de nem tudsz eligazodni az interneten lévő a rengeteg eszközzel és oktatási anyaggal kapcsolatban,
 • nem akarsz időt és pénzt vesztegetni azzal, hogy nem a megfelelő eszközöket szerzed be,
 • már beszerezted a tűt, egy keretet és némi anyagot, de nem sikerül munkához látnod,
 • úgy érzed szükséged lenne személyes segítségre, útmutatásra,
 • már tudod használni a punch needle-t, de szeretnél egy magasabb szinte lépni és szeretnél újabb technikákat megtanulni,
 • szeretnél időtálló alkotásokat készíteni saját magadnak, vagy ajándékba vagy akár eladásra,
 • szeretnéd ezt a technikát személyesen az Oxford Punch Needle hivatalos magyarországi oktatójától elsajátítani.
 • 2022. április 9.

  Az évfordulók és az ünnepi események mindig is az összetartozásról, az örömről és az őszinte emberi kapcsolatokról szóltak. A Nemzetközi Punch Needle Napot 2010 óta ünneplik az Egyesült Államokban. Az Oxford Punch Needle oktatói közössége jelölte ki ezt a napot, amikor azok, akiknek életük részévé vált ez az alkotási technika ill. akik még csak érdeklődnek iránta összejönnek és megosztják tapasztalataikat, élményeiket egymással. Mára már nemzetközivé vált. Magyarország első hivatalos Oxford Punch Needle oktatójaként én is készülök a személyes találkozóra és egy ünnepi hangulatú délutánra hívlak Titeket. Gyere el, hozd el a saját alkotásaidat és mutasd meg másoknak is! Nézz szét a Stúdió Könyvtárában és olvass bele az aktuális nemzetközi punch needle szakirodalomba vagy meríts ötletet, inspirációt a Mintatáramból! Ha még csak most ismerkedsz ezzel a technikával akkor is elkészítheted a Nemzetközi Punch Needle Nap 2022 évi hivatalos mintáját, egy lótuszvirágot. Ha már van tapasztalatod, akkor kísérletezhetsz különböző méretű tűk és különböző szőnyegalapok használatával, különféle gyapjúfonalakkal, vagy akár gyapjúszalagfonallal. Gyere és ünnepelj velünk, várunk szeretettel! Ezen a napon az oktatás ingyenes, hiszen ünneplünk A részvételi tartalmazza a felhasznált anyagok (alapanyag, gyapjúfonal) és eszközök (keret, Oxford Punch Needle, és egyéb eszközök) díját, valamint az ünnepi tortát, kávét, teát.

  2020. április 18.

  A Nemzetközi Punch needle Napot 2010 óta ünneplik az Egyesült Államokban. Az Oxford punch needle szerelmesei jelölték ki ezt a napot, amikor azok, akiknek életük részévé vált ez az alkotási technika ill. akik még csak érdeklődnek iránta összejönnek és megosztják tapasztalataikat, élményeiket egymással. Mára már nemzetközivé vált, és 2019 óta Magyarország is felkerült a punch needle Világtérképére, így idén áprilisban az AnnaKamadar Studióban mi is szeretettel várunk. Gyere el, hozd el a saját alkotásaidat és mutasd meg másoknak is! Nézz szét a Stúdió „Könyvtárában” és olvass bele a mai nemzetközi punch needle szakirodalomba. Ha még csak most ismerkedsz ezzel a technikával akkor elkészítheted a Nemzetközi Punch needle Nap mintáját, egy kedves méhecskét. Ha már van tapasztalatod, akkor kísérletezz különböző méretű tűk használatával, különböző szőnyegalapok használatával, különféle gyapjúfonalakkal, vagy akár gyapjúszalagfonallal. Gyere és ünnepelj velünk, várunk szeretettel! Ezen a napon az oktatás ingyenes, hiszen ünnepelünk A részvételi díj tartalmazza a felhasznált anyagok (alapanyagméteráru, gyapjúfonal) és eszközök (keret, Oxford punch needle, varrógép, és egyéb eszközök) díját, valamint egy kis inspiráló süteményt, kávét, teát.

  Workshop csendélet, by Mari-Liis
  Workshop alkotás