Látogass el következő Workshopunkra!


„Ha valaki egyedül álmodik, az csak egy álom. Ha sokan álmodnak együtt, az egy új valóság kezdete.”


Hundertwasser

Mi is a punch needle?

A punch needle egy különleges kézműves technika képek, faliszőnyegek, párnák, szövetek, szőnyegek elkészítéséhez. Maga a technika egy kézi szőnyegkészítési technika mely az Egyesült Államokból származik. Ma újra reneszánszát éli Amy Oxfordnak köszönhetően, aki kifejlesztett egy kényelmes, könnyen használható punch needle-t, vagy magyarosabb néven: hímzőtűt. Ha szeretnéd megtanulni ezt a technikát gyere el egy workshopra vagy jelentkezz egyéni órára.

2020. április 18.

A Nemzetközi Punch needle Napot 2010 óta ünneplik az Egyesült Államokban. Az Oxford punch needle szerelmesei jelölték ki ezt a napot, amikor azok, akiknek életük részévé vált ez az alkotási technika ill. akik még csak érdeklődnek iránta összejönnek és megosztják tapasztalataikat, élményeiket egymással. Mára már nemzetközivé vált, és 2019 óta Magyarország is felkerült a punch needle Világtérképére, így idén áprilisban az AnnaKamadar Studióban mi is szeretettel várunk. Gyere el, hozd el a saját alkotásaidat és mutasd meg másoknak is! Nézz szét a Stúdió „Könyvtárában” és olvass bele a mai nemzetközi punch needle szakirodalomba. Ha még csak most ismerkedsz ezzel a technikával akkor elkészítheted a Nemzetközi Punch needle Nap mintáját, egy kedves méhecskét. Ha már van tapasztalatod, akkor kísérletezz különböző méretű tűk használatával, különböző szőnyegalapok használatával, különféle gyapjúfonalakkal, vagy akár gyapjúszalagfonallal. Gyere és ünnepelj velünk, várunk szeretettel! Ezen a napon az oktatás ingyenes, hiszen ünnepelünk A részvételi díj: 9.000 Ft, mely tartalmazza a felhasznált anyagok (alapanyagméteráru, gyapjúfonal) és eszközök (keret, Oxford punch needle, varrógép, és egyéb eszközök) díját, valamint egy kis inspiráló süteményt, kávét, teát.

2020. március 28.

Vigyük be a virágok vidám, változatos színeit a lakásba és készítsünk punch needle technikával faliképet! A workshop alkalmával megtanulhatod az Oxford punch needle/ hímzőtű használatát, de ha már haladó vagy akkor kísérletezhetsz a különböző méretű tűk használatával, különböző szőnyegalapok használatával, különféle gyapjúfonalakkal, vagy akár gyapjú szalagfonallal. A virágos falikép készítéséhez válogathatsz az AnnaKamadar Stúdió mintatárában vagy megrajzolhatod a saját mintádat is. Az elkészült alkotást egy 22 cm átmérőjű kész, famintázatú keretbe tesszük és már díszítheted is vele a otthonodat. A részvételi díj tartalmazza a felhasznált anyagok (méteráru, gyapjúfonal) és eszközök (keret, Oxford punch needle, varrógép, hajlított olló, és egyéb eszközök) díját, valamint egy kis inspiráló süteményt, kávét, teát.

2020. február 22.
2019. december 14.